Tävlingsinfo/FAQ

TÄVLINGSINFORMATION/FAQ

”Hur deltar jag?”

Du deltar enkelt genom att svara på ett par snabba frågor, fyll sedan i dina kontaktuppgifter. Det är enkelt och snabbt gjort! Det är allt som krävs för att delta. Du kommer efter detta kunna svara på specifika frågor som är intressanta för våra sponsorer.

När du känner dig färdig stänger du helt enkelt ner webbläsaren och fortsätter med din dag. När tävlingsperioden nämnt i tävlingsvillkoren löpt ut kommer 100 slumpmässigt utvalda deltagare få ett utskick med 3 kunskapsfrågor som skall besvaras på kortast möjliga tid. Snabbast vinner! Läs mer om det i våra tävlingsvillkor. Om du ångrar ditt deltagande kan du enkelt maila oss på info@nordic-leads.com eller info@sparklubben.nu så hjälper vi dig.

”Är det kostnadsfritt att delta?”

Ja! Alltid! Vi vill vara tydliga med att vi inte har några dolda kostnader för dig som användare. Det finns inget köptvång eller dolda kostnader som gömmer sig i våra villkor. Tävlingen sköts av oss och vi är ansvariga för prisutdelningen. Läs mer i tävlingsvillkoren här eller på den aktuella tävlingen.

”Är mina personuppgifter säkra hos er?”

Ja, alla uppgifter skickas och lagras krypterat på servrar inom EU. Vi följer strikt personuppgiftslagen & EU’s dataskyddsförordning (GDPR) i all hantering av dina personuppgifter.

Vem finansierar tävlingen?

Denna tävling är möjlig tack vare våra sponsorer! Vi hjälper dessa att besvara frågor som är viktiga för deras verksamhet. Dessa kan, om de anser sig ha ett bra erbjudande till dig, kontakta dig med ett personligt erbjudande. Dessa sponsorer har dock inget intresse av att kontakta dig om du inte är intresserad eller om de inte kan erbjuda dig något av värde.

Det är med hjälp av våra sponsorer vi kan erbjuda dig möjligheten att vinna de priser vi marknadsför helt kostnadsfritt!

För att göra det tydligt för dig vilka sponsorer/samarbetspartners som kan komma att kontakta dig vänligen läs mer om våra sponsorer. Vi samarbetar bara med seriösa aktörer och dessa är kontraktuellt bundna till att följa god marknadsföringssed i kontakten med dig. Vi vill vara tydliga med att alla sponsorer inte kommer att kontakta dig & att inte alla heller får del av dina personuppgifter. Det beror helt på hur du väljer att besvara frågorna från sponsorerna & vilken typ av kampanj de erbjuder. Vår tävling ska vara kostnadsfri och rolig. Om du känner att du ångrar ditt deltagande eller att vår tjänst inte lever upp till dina förväntningar, maila info@sparklubben.nu så hjälper vi dig.

”Om man ångrar sig, vad gör man då?”

Om du skulle ångra dig eller uppleva att du blir kontaktad av någon sponsor mot din vilja finns två snabba lösningar.

1. I varje Nyhetsbrev som skickas finns en länk i botten där du kan trycka på ”Unsubscribe”. När du gör detta kommer nyhetsbrevet inte längre att skickas till dig.

2. Om du skulle bli kontaktad vi telefon av en sponsor med ett erbjudande du inte alls är intresserad av: Svara & säg att du inte är intresserad.

”Hur når jag er?”

Företagsinformation
Nordicleads OÜ ( Registrerat varumärke Sparklubben.nu)
Registreringsnummer: 14374572
Niine 7-8, 10414, Tallin, Estland

Ni kan alltid nå vårt Dataskyddsombud/Personuppgiftsombud Läs mer i vår personuppgiftspolicy här

©2019, Sparklubben